HomeActueelPublicatiesEven voorstellen: Annemarie Epe 

Even voorstellen: Annemarie Epe 

Mijn naam is Annemarie Epe. Sinds 1 januari van dit jaar ben ik als advocaat werkzaam bij Sprengers Advocaten. Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen.

Voor ik onderdeel werd van het Sprengers-team, heb ik voornamelijk werkgevers geadviseerd en bijgestaan in vraagstukken rondom ziekte, re-integratie en (de invulling van) het eigenrisicodragerschap. De afgelopen twee jaar heb op detacheringsbasis een kijkje mogen nemen in de keuken van verschillende bedrijven en op die manier plaats mogen nemen aan de andere kant van de tafel om juist (ex-)werknemers bij te staan op het gebied van sociale zekerheid en/of het individuele arbeidsrecht. Ik heb daardoor beide rechtsgebieden vanuit verschillende perspectieven kunnen bekijken.

Het persoonlijke element in elke zaak maakt mijn werk leuk en dynamisch. Ik vind het fijn als ik een juridisch ingewikkeld vraagstuk op een heldere transparante manier aan mijn cliënt kan uitleggen en het juridisch kader kan schetsen. Ik haal voldoening uit mijn werk als iemand daardoor een weloverwogen beslissing kan nemen en zich gesteund voelt.

Deel dit artikel

Besproken rechtsgebieden

Lees meer over de auteurs

Hebt u een vraag?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, zodat we u kunnen bellen.

Laat ons u bellen