| samen sterk in arbeidsrecht

© 2017 Sprengers Advocaten
Maatwerk software door Way2Web

Gabi
Stouthart

Ik ben gespecialiseerd in medezeggenschapsrecht, ambtenarenrecht en arbeidsrecht. Mijn kennis van en ervaring met verschillende facetten van de arbeidsverhouding zorgen ervoor dat ik mijn cliënten breed kan adviseren en proactief met hen kan meedenken. Van cliënten hoor ik vaak dat ze dat heel prettig vinden.

Zowel individuele werknemers en ambtenaren als ondernemingsraden en werkgevers sta ik bij. Gestructureerd help ik hen om procedure, strategie en doelen helder te krijgen. Ik adviseer en procedeer over complexe, soms ook principiële onderwerpen, maar voor eenmalige adviezen kunt u ook bij mij terecht.

Ik vind het erg belangrijk dat werknemers en ondernemingsraden serieus worden genomen en maak me er graag sterk voor dat met hun belangen, en in het bijzonder ook die van de meer kwetsbaren op de arbeidsmarkt, zorgvuldig wordt omgegaan.

HELDER COMMUNICEREN MET MIJN KLANT EN WEDERPARTIJ VIND IK NIET ALLEEN BELANGRIJK MAAR OOK VANZELFSPREKEND EN IK KRIJG ER VEEL DOOR GEDAAN

Regelmatig geef ik scholing aan ondernemingsraden, bijvoorbeeld over het sociaal plan en het wijzigen van arbeidsvoorwaarden en de rol van de OR daarbij. Voor FNV Formaat verzorg ik al enkele jaren de cursus “WOR voor Beginners”.

Voordat ik bij Sprengers Advocaten ging werken was ik advocaat bij een internationaal advocatenkantoor. Daarvoor werkte ik als jurist bij Amnesty International.

 

Contact

E-mail LinkedIn