| samen sterk in arbeidsrecht

© 2021 Sprengers Advocaten
Website door: New Fountain

Loubna
Ouchene-Bentohami

Ik houd me bezig met het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociale zekerheid en sta zowel werkgevers als werknemers/ambtenaren bij. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn master heb ik mij vooral toegelegd op het arbeidsrecht.

Voor mijn komst bij Sprengers Advocaten was ik 5 jaar als griffier werkzaam bij de rechtbank Midden-Nederland. Ik heb daardoor van dichtbij meegemaakt hoe een gerechtelijke procedure achter de schermen verloopt. Tot mijn werkzaamheden behoorde het schrijven van (concept-) vonnissen en beschikkingen. Dit maakt dat ik in mijn huidige functie als advocaat met een brede visie naar zaken kan kijken en mij ook goed realiseer dat een procedure niet altijd de beste oplossing is.

Ik vind het belangrijk dat een cliënt het vertrouwen heeft dat zijn zaak bij mij in goede handen is

Ik vind het als advocaat belangrijk in mijn adviezen realistisch en duidelijk te zijn, zodat een cliënt met gedegen informatie een beslissing kan nemen. Het in raad en daad bijstaan van een cliënt en samen met hem het meest optimale resultaat behalen, geeft mij veel voldoening. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een cliënt het vertrouwen heeft dat zijn zaak bij mij in goede handen is.