| samen sterk in arbeidsrecht

© 2021 Sprengers Advocaten
Website door: New Fountain

Suzanne
Broens

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van individueel arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, ambtenarenrecht en het medezeggenschapsrecht. Iedere ondernemingsraad – in nieuwe samenstelling of al langer bijeen -, werknemer en werkgever die mij benadert wil ik rechtsbijstand en begeleiding op maat verlenen. Ik adviseer o.a. organisaties in het gevangeniswezen en treed voor werknemers en werkgevers onder meer op in zaken over arbeidsongeschiktheid.

In elke zaak bekijk ik niet alleen de juridische maar ook de maatschappelijke aspecten en verdiep ik me in de omgeving waarin gewerkt wordt

In iedere zaak zoek ik tot op de bodem uit hoe het juridisch in elkaar steekt. Maar ik kijk altijd verder dan de juridische aspecten. Om maatwerk te kunnen bieden verdiep ik me altijd in de omgeving waarin een werknemer of werkgever werkt. Naast mijn rechtenstudie studeerde ik psychologie. De kennis die ik opdeed over psychologische aandoeningen blijkt goed bruikbaar in mijn werk als advocaat.

Als docent ben ik verbonden aan de Stichting Opleidingen Sociaal Recht (OSR) en Kluwer. Ik geef cursussen arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en medezeggenschapsrecht aan advocaten, andere juristen en trainers en adviseurs van ondernemingsraden.

Voor mijn komst bij Sprengers Advocaten was ik jurist bij het Bureau Rechtshulp Amsterdam.


Suzanne Broens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht (met als sub-rechtsgebied Medezeggenschap) en Sociaal-zekerheidsrecht (met als sub-rechtsgebied Werknemersverzekeringen). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Cursussen

15 januari 2019
Cursus Actualiteiten Medezeggenschapsrecht