| samen sterk in arbeidsrecht

© 2020 Sprengers Advocaten
Website door: New Fountain

Cursus Actualiteiten Medezeggenschapsrecht

Op 8 en 14 september 2020 verzorgen wij weer onze halfjaarlijkse scholing “Actualiteiten Medezeggenschapsrecht” voor OR-trainers. In één middag praten wij u bij over recente ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving op het gebied van medezeggenschap.

Meer informatie over het programma volgt later.

Kosten
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €250,- zonder BTW per middag. Het is ook mogelijk om een abonnement op deze cursus te nemen. De kosten bedragen dan €450,- zonder BTW per jaar.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Voor elke persoon die deelneemt verzoeken wij een apart formulier in te vullen.
Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u een e-mail met bevestiging van uw inschrijving. Wanneer u geen bevestiging ontvangt vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat op telefoonnummer 030-2520900 of naar het e-mailadres secretariaat@sprengers.nl.

Aanmelding Actualiteiten Medezeggenschapsrecht september 2020

  • Indien u een referentie wenst op de factuur deze hier graag invullen. Indien geen referentie nodig is graag 'nvt' invullen
  • De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €250,- zonder BTW per middag. Het is ook mogelijk om een abonnement op deze cursus te nemen. De kosten bedragen dan €450,- zonder BTW per jaar. Daarvoor kunt u dan in het voor- en najaar deelnemen aan de cursus.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.