| samen sterk in arbeidsrecht

© 2021 Sprengers Advocaten
Website door: New Fountain

Henk en Ingrid

Geert W. doet het allemaal voor Henk en Ingrid die het hart en de ruggengraat van de samenleving vormen. Zo was uitgebreid te lezen in de media.

Ik werd gebeld door mijn ome Henk. Hij was ongerust en zijn vrouw Ingrid. ook. Werden zij nu vereenzelvigd .met, Geert W? Ik kon ze geruststellen. Ieder weldenkend mens weet heus wel dat niet iedere Henk of Ingrid het eens.is met Geert W. De onrust blijkt groter. Bovengemiddeld veel leden van ondernemingsraden heten Henk of Ingrid. Ik weet niet hoe dat komt. Een zeer klein gedeelte van hen zal blij zijn met Geert W.

De Ingrids en Henken in de ondernemingsraden zijn bang dat de koppeling van hun naam met Geert W. stemmen gaat.kosten. Zeker waar er op korte termijn OR-verkiezingen op de rol staan, heerst grote angst. Werknemers zullen immers niet snel hun stem uitbrengen op. een Ingrid of een Henk die te boek staat als een aanhanger van Geert W.

Een aantal platforms van ondernemingsraden heeft Geert W. al gevraagd of hij zich niet meer wil bedienen van de namen Henk en Ingrid. Hij antwoordde dat hij alle Henken en Ingrids zou beledigen door juist nu afstand van hen te nemen. Wat nu? Het beste is om afstand te doen van de namen Henk en Ingrid.

Leden van de ondernemingsraden zullen andere namen moeten kiezen. Het is zuur, maar het kan niet anders. Voor mooie nieuwe namen kunt u bij mij terecht.

Rudi van der Stege

Datum
1 juni 2010

Rechtsgebied
Medezeggenschapsrecht

Geplaatst in
Column Rechtstreeks in: www.ornet.nl juni 2010, 6, p. 37

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie