HomeScholingWebinar 20 mei (10-11 u) en 31 mei (16-17 u): Machtig Mooie Medezeggenschap

Webinar 20 mei (10-11 u) en 31 mei (16-17 u): Machtig Mooie Medezeggenschap

Katrien en Annette geven een frisse kijk op taaie thema’s op het speelveld van de OR, dankzij de unieke combinatie van psychologie en regels. In een gratis webinar geven we een inkijkje in deze gelijkwaardige medezeggenschap. We nodigen jou uit om een casus in te brengen!

Beschikbare Data
ONLINE (10-11 u)
20-05-2022
Inschrijven
ONLINE (16-17 u)
31-05-2022
Inschrijven
Scholing op maat Wilt u deze scholing op maat laten verzorgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Contact

Als OR-lid voelt het soms alsof je in een ongelijke situatie zit; je baas blijft immers je baas. Wil je weten hoe je haar/hem echt aan het luisteren krijgt en op een gelijkwaardige manier aan tafel zit? Katrien Hugenholtz en Annette Terpstra schreven het boek “Machtig Mooie Medezeggenschap” waarin je als OR-lid zicht krijgt op de gewenste gelijkwaardigheid en waarin je ontdekt hoe je ‘het spel’ slim speelt. Katrien en Annette geven een frisse kijk op taaie thema’s op het speelveld van de OR, dankzij de unieke combinatie van psychologie en regels. In een gratis webinar geven we een inkijkje in deze gelijkwaardige medezeggenschap. We nodigen jou uit om een casus in te brengen!

 

 

Hebt u een vraag?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, zodat we u kunnen bellen.