HomeWerken bij Sprengers Advocaten

Werken bij Sprengers Advocaten

Ben jij sterk in arbeidsrecht of medezeggenschapsrecht?

Voor ons kantoor zoeken wij twee enthousiaste en ambitieuze advocaten met ruime werkervaring in de rechtshulpverlening, één specifiek op het terrein van het arbeidsrecht en één op het terrein van het medezeggenschapsrecht.

Over ons

Sprengers Advocaten is al bijna vijftig jaar een leidend nichekantoor in arbeids- en medezeggenschapsrecht. Met de gebundelde kennis en ervaring van onze tien advocaten verlenen we specialistische rechtsbijstand op het hoogste niveau. Kortom, Sprengers Advocaten: Samen sterk in arbeidsrecht!

Ons werk bestaat uit het juridisch en strategisch adviseren van medezeggenschapsorganen bij het maken van afwegingen, in onderhandelingen en bij het uitbrengen van advies. Daarnaast geven we raad aan werkgevers, werknemers en ambtenaren over diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken. Uiteraard staan we onze cliënten ook bij in procedures. Verder bieden we mediation en diverse soorten scholing en training voor ondernemingsraden.

Met grensverleggende zaken probeert Sprengers Advocaten ook maatschappelijke impact te hebben. Bij ons werken mensen die maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vinden en zich daardoor laten inspireren. Met ons scholingsaanbod, onze publicaties en onze actieve bijdrage aan het wetenschappelijk debat, willen we graag ons geluid laten horen en de ontwikkeling van het arbeids- en medezeggenschapsrecht bevorderen.

Wat bieden wij

Wij zijn een hecht team van gedreven individuen dat ervan overtuigd is dat de optelsom van ervaring en deskundigheid resulteert in uitstekende gespecialiseerde rechtsbijstand. Het bewaken van de menselijke maat, zowel intern als extern naar onze cliënten en zelfs naar wederpartijen, staat hierbij altijd voorop. Onderling overleg beschouwen wij als vanzelfsprekend en wij werken graag samen bij uitdagende zaken. Je krijgt verder waar nodig begeleiding van onze ervaren advocaten en tegelijkertijd alle ruimte om zelfstandig te werken en je te ontwikkelen binnen onze rechtsgebieden.

Spoedige toetreding tot de maatschap, die momenteel uit acht advocaten bestaat, is het uitgangspunt. Parttime werken? Geen probleem!

Wie zoeken wij

Wij zoeken twee enthousiaste, ondernemende en ambitieuze advocaten met ruime werkervaring in de rechtshulpverlening, één specifiek op het terrein van het arbeidsrecht en één op het terrein van het medezeggenschapsrecht.

Jij bent een aanwinst voor ons team, analytisch en communicatief goed ontwikkeld en bij uitstek sociaal vaardig (onze rechtsgebieden kenmerken zich immers door het werken met en voor mensen!). Je bezit eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en bevlogenheid. Het meebrengen van een eigen praktijk is een pré. Ruime werkervaring maar geen (afgeronde) stage? Geen probleem!

Wil je solliciteren?

Graag ontvangen wij voor 1 januari 2023 jouw sollicitatiebrief, curriculum vitae en referenties. Deze kun je zenden aan (bij voorkeur per e-mail):

sollicitatie@sprengers.nl

Sprengers Advocaten
T.a.v. Suzanne Broens
Postbus 14067
3508 SC Utrecht

Voor vragen over deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen met Suzanne Broens.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel