HomeCursusaanbod

Cursusaanbod

Sprengers Advocaten biedt niet alleen juridisch advies en bijstand; al onze advocaten geven diverse scholing. Wij bieden cursussen aan ondernemingsraden, personeelsvertegenwoordigingen (PVT’s) en andere medezeggenschapsorganen en diens adviseurs. Ook doceren wij aan andere groepen werknemers, P&O-medewerkers en zelfs juristen en advocaten over arbeidsrechtelijke vraagstukken en medezeggenschap. Zowel cursussen op maat, als het afnemen van door ons ontwikkelde modules, behoren tot de mogelijkheden.

Naast cursussen voor organisaties verzorgen wij trainingen en opleidingen op het gebied van arbeidsrecht voor collega-advocaten en geven we les aan studenten op universiteiten en hogescholen.

BEKIJK HIER ONS CURSUSAANBOD

Cursussen voor de ondernemingsraad

Wij doceren cursussen aan de ondernemingsraad, over alle specialisaties van ons kantoor: medezeggenschapsrecht, individueel en collectief arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Gebaseerd op de wetgeving, de rechtspraak, nieuwe ontwikkelingen en onze eigen praktijkervaring, hebben wij een uniek cursusprogramma ontwikkeld.

LEES MEER

Scholing binnen de beroepsgroep

Binnen onze beroepsgroep verzorgen wij regelmatig trainingen voor collega-advocaten en doceren we aan universiteiten en hogescholen. De onderwerpen waarover wij doceren, bestrijken alle specialisaties van ons kantoor. Het gaat om medezeggenschapsrecht, het individuele en collectieve arbeidsrecht, het ambtenarenrecht en het sociaal zekerheidsrecht.

Maatwerkscholing

Naast ons cursusprogramma maken wij ook cursussen op maat voor organisaties en voor ondernemingsraden, zodat de de inhoud naadloos aansluit op de scholingsbehoefte.

CRKBO

Sprengers Advocaten is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Omdat we ingeschreven zijn in het CRKBO-register, betaalt u geen btw over onze scholingsactiviteiten.

Hebt u een vraag?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, zodat we u kunnen bellen.

Laat ons u bellen