HomeScholing

Scholing

Onderstaand schema bevat het actuele cursusaanbod, georganiseerd door Sprengers Advocaten zelf of via scholingsinstituten. Daarnaast bieden wij maatwerkscholing waarmee we naadloos aansluiten op de specifieke scholingsbehoefte van organisaties.

Verreweg de meeste arbeidsovereenkomsten eindigen tegenwoordig niet via een procedure bij het UWV of de kantonrechter, maar met – wat vroeger genoemd werd – wederzijds goedvinden. Door middel van een duo-presentatie van twee uitstekende docenten worden de belangrijkste punten voor u op een rij gezet!

Sprengers Advocaten biedt niet alleen juridisch advies en bijstand; al onze advocaten geven diverse scholing. Zo verzorgen Jasper de Waard en Pauline Burger voor het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM op 24 november 2022 de cursus Medezeggenschapsrecht voor de arbeidsrechtpraktijk.

Op 17 en 23 januari 2023 verzorgen wij weer onze halfjaarlijkse scholing “Actualiteiten Medezeggenschapsrecht” voor OR-trainers. In één middag praten wij u bij over recente ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving op het gebied van medezeggenschap.

Cursussen voor de ondernemingsraad

Wij doceren cursussen aan de ondernemingsraad, over alle specialisaties van ons kantoor: medezeggenschapsrecht, individueel en collectief arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Gebaseerd op de wetgeving, de rechtspraak, nieuwe ontwikkelingen en onze eigen praktijkervaring, hebben wij een uniek cursusprogramma ontwikkeld.

Sprengers Advocaten biedt niet alleen juridisch advies en bijstand; al onze advocaten bieden cursussen op maat, op basis van door ons ontwikkelde modules. Dat doen wij onder meer voor ondernemingsraden, personeelsvertegenwoordigingen (PVT’s) en andere medezeggenschapsorganen en diens adviseurs. Ook doceren wij aan andere groepen werknemers en P&O-medewerkers over arbeidsrechtelijke vraagstukken en medezeggenschap.

Hebt u een vraag?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, zodat we u kunnen bellen.

Laat ons u bellen
Of stel direct uw vraag