| samen sterk in arbeidsrecht

© 2018 Sprengers Advocaten
Maatwerk software door Way2Web

Scholing

Scholing voor ondernemingsraden

In de loop der jaren hebben wij veel cursussen verzorgd voor ondernemingsraden. De onderwerpen waarover wij doceren, bestrijken alle specialisaties van ons kantoor. Het gaat om medezeggenschapsrecht, het individuele en collectieve arbeidsrecht, het ambtenarenrecht en het sociale zekerheidsrecht. We hebben een aantal onderwerpen omgebouwd tot modules van elk 1 dagdeel (= ongeveer 3 uur). Daarover hebben we een programma ontwikkeld gebaseerd op de wetgeving, rechtspraak en onze eigen ervaringen in het werken met ondernemingsraden. Indien gewenst kan het programma van een module aangepast worden aan de hand van concrete vragen die vooraf worden ingebracht of een onderwerp dat speelt binnen een onderneming. Het is mogelijk om één of meer modules af te nemen. Een module kan ook opgenomen worden in het programma van een meerdaagse scholing, die bij een scholingsinstituut wordt gevolgd.

Wij kunnen de module op ons kantoor geven, maar ook op uw bedrijf of een andere door u gekozen locatie.

Nieuwe modules:

Wet normalisering rechtspositie ambtenaren

Wet werk en zekerheid voor de ondernemingsraad

De kosten per module zijn conform het jaarlijks door de SER vast te stellen richtbedrag voor OR-scholing. Voor 2018 is dat € 1000,- per dagdeel ex. reiskosten. Omdat we erkend zijn door het CRKBO hoeven we over onze scholingsactiviteiten geen BTW te berekenen.

Bent u benieuwd of we ook u scholing op maat kunnen bieden? Neem dan contact op met Marion van Vredendaal via scholing@sprengers.nl of bel 030-2520900.

Voor onze scholingen brengen wij geen btw in rekening.

Ingeschreven in register CRKBO

WIJ ZORGEN VOOR MAATWERKSCHOLING

Maatwerkscholing

Bedrijven en organisaties bieden wij maatwerkscholing. Uiteenlopende onderwerpen waarmee werknemers en werkgevers geconfronteerd worden komen aan bod. Tijdens deze cursussen gaan we onder andere in op ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschapsrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en ambtenarenrecht.

Scholing op kantoor

Ook op ons kantoor aan de Plompetorengracht geven wij regelmatig cursussen aan trainers en adviseurs van ondernemingsraden.

Scholing op locatie

U kunt niet alleen bij ons kantoor terecht voor juridisch advies en juridische bijstand, maar ook voor scholing. Onze advocaten geven regelmatig scholingen aan leden van ondernemingsraden en andere groepen van werknemers, or-adviseurs en p&o medewerkers. Binnen onze beroepsgroep verzorgen wij regelmatig trainingen voor collega-advocaten en we doceren aan universiteiten en hogescholen.

 

 

Nieuwsbrief

Meer informatie