| samen sterk in arbeidsrecht

© 2021 Sprengers Advocaten
Website door: New Fountain

Scholing

Sprengers Advocaten biedt niet alleen juridisch advies en juridische bijstand, maar verzorgt ook scholingen. Onze advocaten geven regelmatig scholingen aan leden van ondernemingsraden en andere groepen van werknemers, or-adviseurs en p&o medewerkers. Binnen onze beroepsgroep verzorgen wij regelmatig trainingen voor collega-advocaten en we doceren aan universiteiten en hogescholen. De onderwerpen waarover wij doceren, bestrijken alle specialisaties van ons kantoor. Het gaat om medezeggenschapsrecht, het individuele en collectieve arbeidsrecht, het ambtenarenrecht en het sociale zekerheidsrecht.

Scholing voor ondernemingsraden

Een aantal onderwerpen hebben wij omgebouwd tot modules voor ondernemingsraden van elk 1 dagdeel van ongeveer 3 uur. We hebben een programma ontwikkeld gebaseerd op de wetgeving, rechtspraak en onze eigen ervaringen in het werken met ondernemingsraden. Indien gewenst kan het programma van een module aangepast worden aan de hand van concrete vragen die vooraf worden ingebracht of een onderwerp dat speelt binnen een onderneming. Het is mogelijk om één of meer modules af te nemen. Een module kan ook opgenomen worden in het programma van een meerdaagse scholing, die bij een scholingsinstituut wordt gevolgd. Wij kunnen de module op ons kantoor geven, maar ook op uw bedrijf of een andere door u gekozen locatie.

Voorbeelden van de door ons ontwikkelde modules zijn:

De kosten per module zijn conform het jaarlijks door de SER vast te stellen richtbedrag voor OR-scholing. Voor 2021 is dat € 1065,- per dagdeel ex. reiskosten. Omdat we erkend zijn door het CRKBO hoeven we over onze scholingsactiviteiten geen BTW te berekenen.

Maatwerkscholing

Het is uiteraard ook mogelijk om een cursus volledig op maat te maken voor ondernemingsraden, bedrijven en organisaties zodat de cursus naadloos aansluit op de scholingsbehoefte.

Informatie

Bent u benieuwd of we ook u scholing op maat kunnen bieden? Stuur dan voor meer informatie een e-mail naar scholing@sprengers.nl of neem telefonisch contact op via ons kantoornummer: 030-2520900.

 

 

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie

Cursus Actualiteiten Medezeggenschap

Op 18 en 24 januari 2022 verzorgen wij weer onze halfjaarlijkse scholing “Actualiteiten Medezeggenschapsrecht” voor OR-trainers. In één middag praten wij u bij over recente ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving op het gebied van medezeggenschap.

Meer informatie vindt u hier

Scholing in samenwerking met SBI Formaat

In de komende maanden verzorgen wij samen met SBI Formaat de volgende cursussen:

– WOR voor beginnende OR-leden
– OR en instemmingsrecht

Meer informatie