| samen sterk in arbeidsrecht

© 2021 Sprengers Advocaten
Website door: New Fountain

Over ons

Sprengers Advocaten is bij uitstek gespecialiseerd in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht, sociale zekerheidsrecht en ondernemingsrecht. Zo werken wij al sinds 1974. Eerst onder de naam Advokatenkollektief; sinds 2012 onder de naam Sprengers Advocaten. Ook na de naamswijziging zijn we in dezelfde samenstelling en met de dezelfde specialismen op de oude voet voortgegaan met het verlenen van goede rechtshulp aan onze cliënten. We werken voor werknemers, ondernemingsraden en vakbonden en werkgevers.

Onze advocaten zijn deskundig in

  • medezeggenschapsrecht
  • individueel en collectief arbeidsrecht
  • ambtenarenrecht
  • sociale zekerheidsrecht
  • ondernemingsrecht

We kunnen u bijstaan in verschillende procedures

Of het nu gaat om een kort geding, een ontslagprocedure of begeleiding bij een reorganisatie: wij zetten ons voor u in. Ook kunnen we u bijstaan in adviesprocedures of als u bezwaar wilt maken in het kader van de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

GOEDE DIENSTVERLENING VOOR IEDEREEN, DAT VINDEN WIJ BELANGRIJK

Onze advocaten zijn deskundig en bevlogen en worden ondersteund door professionele en gedreven medewerkers. Goede dienstverlening voor iedereen, dat vinden wij belangrijk. Voor al onze klanten, of het nu gaat om een vakbond of een ondernemingsraad, een werknemer of een werkgever.

Nieuwe en moeilijke rechtsvragen krijgen wij vaak het eerst

Onze specialisatie zorgt ervoor dat wij ontwikkelingen op onze rechtsgebieden op de voet volgen. We nemen deel aan het maatschappelijk en wetenschappelijk debat voordat er nieuwe wetgeving tot stand komt en adviseren onze cliënten over vragen die (nieuwe) regelgeving op kan roepen. Doordat we gespecialiseerd zijn en een landelijke praktijk hebben, komen nieuwe en moeilijke (rechts)vragen vaak het eerst bij ons terecht.

Regelmatig zijn we betrokken bij zaken die leiden tot nieuwe rechtspraak. Hier besteden we weer aandacht aan in cursussen en artikelen. Omdat onze advocaten op dezelfde rechtsgebieden thuis zijn, kunnen zij veel met elkaar afstemmen. Dat alles maakt dat wij u met aandacht en deskundigheid kunnen bijstaan. Graag ontvangen wij u op ons kantoor, aan de Plompetorengracht in het centrum van Utrecht, om te bespreken wat we voor u kunnen doen.

We kijken naar uw inkomen

Wij realiseren ons goed dat het inschakelen van een advocaat kostbaar kan zijn. Daarom hanteren wij voor individuele cliënten die de kosten van de advocaat zelf moeten dragen verschillende tarieven, gerelateerd aan de hoogte van het inkomen. Ook werken wij, indien u daarvoor in aanmerking komt, op basis van een toevoeging, waarbij de overheid een deel van de kosten vergoedt. Op www.rvr.org leest u of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Maar u kunt dit natuurlijk ook bespreken met één van onze advocaten tijdens uw eerste afspraak. Voor het eerste half uur van dit gesprek brengen wij u € 50,00 in rekening.

 

Contact

Bezoekadres:

Plompetorengracht 14-16
3512 CD Utrecht
Nederland

Correspondentieadres:

Postbus 14067
3508 SC Utrecht

T 030-2520900
F 030-2543280
E info@sprengers.nl

Algemene voorwaarden

Klachten

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie