HomeScholingWOR voor beginners

WOR voor beginners

Cursussen voor de ondernemingsraad

Wij doceren cursussen aan de ondernemingsraad, over alle specialisaties van ons kantoor: medezeggenschapsrecht, individueel en collectief arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Gebaseerd op de wetgeving, de rechtspraak, nieuwe ontwikkelingen en onze eigen praktijkervaring, hebben wij een uniek cursusprogramma ontwikkeld.

Scholing op maat Wilt u deze scholing op maat laten verzorgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Contact

Een aantal onderwerpen hebben wij omgebouwd tot modules voor ondernemingsraden van elk 1 dagdeel van ongeveer 3 uur. We hebben een programma ontwikkeld gebaseerd op de wetgeving, rechtspraak en onze eigen ervaringen in het werken met ondernemingsraden. Indien gewenst kan het programma van een module aangepast worden aan de hand van concrete vragen die vooraf worden ingebracht of een onderwerp dat speelt binnen een onderneming. Het is mogelijk om één of meer modules af te nemen. Een module kan ook opgenomen worden in het programma van een meerdaagse scholing, die bij een scholingsinstituut wordt gevolgd. Wij kunnen de module op ons kantoor geven, maar ook op uw bedrijf of een andere door u gekozen locatie.

Voorbeelden van de door ons ontwikkelde modules zijn:

  • WOR voor beginners
  • Arbeidsrecht voor de ondernemingsraad
  • Ondernemingsraden en het recht op privacy

Hebt u een vraag?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, zodat we u kunnen bellen.